Kærlighedscoaching – Parforhold

Nogen gange er det bare så svært at få parforholdet til at fungere. Det er ikke kærligheden den er gal med, men alt det rundt omkring. Kommunikationen fungerer ikke rigtigt, I taler forbi hinanden, misforstår hinanden og bliver misforstået, drager forhastede konklusioner, ryger ind i magtkampe, som ingen af jer i virkeligheden ønsker. Måske er sex og intimitet blevet en udfordring og hverdagen går op i praktik og logistik, så passionen og glæden er røget i baggrunden. I kan let komme til at føle jer fastlåst og blive i tvivl om jeres relations holdbarhed.

Udover de udfordringer folk i traditionelle parforhold ofte møder, så har jeg også en del erfaring med at hjælpe folk, som har valgt en alternativ parforholdsform, som f.eks. involverer flere partnere. Det kan også dreje sig om utraditionelle familiekonstellationer f.eks. Regnbuefamilier og de udfordringer, som de skal forholde sig til.

Hvis noget af dette giver genklang og I ikke har givet op endnu så kan jeg hjælpe jer med få flow i jeres kommunikation og få genskabt den gode kontakt, som er fundamentet for at kærligheden kan flyde frit og I kan genfinde troen på, at I godt kan løse det her sammen.

Mit arbejde med par tager udgangspunkt i mine erfaringer og uddannelser indenfor Embodied Intimacy,Imago Relationsterapi, Coaching, Alternative parforhold, Tantra & Bevidst sexualitet. Udover min psykologiske indsigt og terapeutiske redskaber, har jeg også en stærkt udviklet intuition. Jeg kan arbejde terapeutisk med jer, coache jer, rådgive jer, lave øvelser med jer og give jer hjemmeopgaver alt efter hvad I har lyst til og brug for.

Jeg tilbyder også sessions på Zoom

VENUS RETROGRAD TILBUD FREM TIL D. 24 JUNI 2020

120 min - VENUS PRIS: 1895 kr. - NORMAL PRIS: 2495 kr.
Klippekort 3 x 120 min VENUS PRIS: 5000 kr. - NORMAL PRIS: 6500 kr.