Kanaliseret sjælssang

For 4 år siden kom jeg i kontakt med min stemme på en ny måde og siden har der udviklet sig noget, som nok bedst kan betegnes som sjælssang. Det er kommunikation fra et dybt sted indeni og det foregår på et sprog, jeg ikke kender.

Jeg har eksperimenteret med forskellige måder, at bruge det på lige siden. Ofte bruger jeg det som min egen meditation eller terapi og jeg elsker at give det til andre under healinger.

I sommers var jeg på kursus i Syd Frankrig og en dag begyndte Moder Jord at synge igennem mig. Det var en stor og vild oplevelse, som jeg vidste var åbningen til noget nyt.

Booker du en session med sjælssang, så tuner jeg ind og kommunikerer til dig fra din egen essens / din sjæl. Jeg vil få en masse billeder, men det er ikke dem som er vigtige. Det vigtige er det der sker i din krop og dit sind. Det er som om lydene og “ordene” går ind og aktiverer, healer, beskytter og åbner dit system.

Jeg har også fået kontakt med Elverfolket, som kommer igennem nogle gange når jeg healer. Jeg ser dem som et folk som lever i en verden lige ved siden af vores. Det er som om der kun er et tyndt slør imellem de to verdener. De arbejder rigtigt meget med Moder Jord og alt i naturen. Når jeg mærker deres nærvær, beder jeg klienten om lov til at lade dem hjælpe til med healingen. Ingen har endnu sagt nej. Så hvisker, messer, synger jeg og imens ser jeg hvordan der væves fantastiske former med de smukkeste guldtråde rundt om personen.

Jeg elsker at arbejde på denne måde og når jeg gør det, står tiden stille for mig.

60 min PRIS: 850 kr.