Livscoaching – Individuel Coaching

Synes du der er nogle områder af dit liv, hvor tingene står stille eller kører i ring?  Har du brug for hjælp til at løse en tilsyneladende håbløs situation?  Vil du gerne blive bedre til at træffe de valg, som rent faktisk fører dig derhen hvor du gerne vil, i stedet for igen og igen at opdage at du er havnet i en blindgyde?

Vi kan alle have brug for et sted at komme af med vores frustrationer, en der lytter uden at dømme, en som kan se det hele lidt fra oven og som kan hjælpe os med at få indsigt i vores egne mekanismer og hjælpe os til at genfinde balancen, når vi engang imellem mister den.

Jeg kan tilbyde dig kvalificeret Coaching, med henblik på at styrke din selvtillid og din selvfølelse. Jeg dømmer dig ikke, men kan rumme alle sider af dig, både de smukke og de mindre smukke.

Jeg har en god intuition, som gør mig i stand til at se hvornår vi har fat om roden af et problem og hvornår vi er på overfladen. Jeg tilpasser forløbet efter dig og hvor hurtigt du kan rumme at vi går frem.

Mit ønske er at hjælpe dig med at bringe fokus på alle sider af dig selv. Når du bliver bevidst om dine ressourcer og dine ubevidste mønstre kan du integrere dem og blive fuldt ud i stand til at håndtere den turbulens livet nogen gange byder på, uden at føle at du mister dig selv.  Målet er at du skal opdage at du er stærk, hel og fri og at du har magten over dit eget liv.

Vi har som regel en lille håndfuld grund temaer, som bliver ved med at spænde ben for os i alle mulige sammenhænge og vi har også indlært nogle forsvarsmekanismer, som måske virkede som barn, men som ikke virker efter hensigten mere, faktisk oftest med det modsatte resultat.

Jeg har nogle redskaber, som kan hjælpe dig med at blive bevidst om hvad det er for nogle ting som spænder ben for dig og hvordan de kommer til udtryk i dit liv. Vi vil også kigge på hvilke forsvarsmekanismer du benytter dig af i dag og hvad det egentligt er du ønsker at opnå. Når vi sammen har kortlagt dette, vil vi undersøge hvad du kan gøre anderledes for at få det resultat du gerne vil have.

Jeg tilbyder fortrinsvis sessions på Zoom

60 min - PRIS: 850 kr. eller 3x for 2100 kr.

90 min - PRIS: 1250 kr. eller 3x for 3300 kr.