Love Lab

Velkommen til Love Lab. Et interaktivt kærlighedslaboratorie, hvor vi som gruppe reflekterer over de udfordringer man kan møde, når man har valgt at eksperimenterer med forskellige former for parforhold og udfordre det monogame

Når man vælger forskellige grader af åbenhed i sit parforhold, så vil man før eller siden blive nødt til at forholde sig til nogle svære følelser, sine egne, partnerens eller tredje partens. Det kunne være jalousi, forladthed, tillidsbrud, svingende selvværd, mfl.
Vi vil rigtigt gerne sætte følelserne og hvordan vi dealer med dem i fokus denne aften.
På den første Love Lab, talte vi om kvinders nogle gange tsunami-lignende følelser og hvordan man skal håndtere disse som mand. Det vil vi også gerne dykke yderligere ned i.

Vi vil starte med et lille oplæg og derefter vil vi gennem øvelser og samtaler invitere jer til refleksion og deling af tanker og erfaringer. Formålet med aftenen er, at lukke op for snakken i et trygt rum med andre ligesindede og at få lidt inspiration med hjem. Kom alene eller med en partner. Hvis du er ny i dette, så husk at alle som dukker op er i samme båd som dig. Og vi vil på det kraftigste opfordre til, at alt hvad der bliver delt i Love Lab bliver i Love Lab.

Der vil være et begrænset antal pladser, så tilmelding er en god idé.
Tilmelding sker ved at sende navn og antal deltagere til timiann@timiann.com

PRIS: Betal hvad du vil

Kort om aftenens spaceholdere:
Timiann Melissa Olsen er parterapeut og coach, bl.a. uddannet indenfor Imago og har over 20 års erfaring med at facilitere meditationsgrupper, shamanistiske cirkler, kvindegrupper, undervisning og terapi. Timianns store passion er transformerende relationer, bevidstgørende seksualitet og genskabelsen af balancen mellem den feminine og maskuline kraft i sin højeste og reneste potens.

Hun er gift med Roar Skau Olsen som er lyddesigner og medstifter af Wildersgade Filmhus, entrepreneur og en fri sjæl. Roars nysgerrige sind er altid undersøgende og det at tænke ud af boksen har han formået at gøre til en livsstil. Roar deler Timiann’s shamanistiske baggrund og har også en dyb passion for det bevidste parforhold og mænd og kvinders polaritet.

Timiann og Roar har dannet par i 22 år og har gjort sig mange erfaringer i forskellige måder at være par på.

Love Lab er en række aften arrangementer, hvor vi skaber et trygt space for samtale og refleksion om alt det der har med kærlighed og relationer at gøre. 
Emner kunne være:

Parforholdet som udviklingsvej.

Bevidst seksualitet.

Anderledes relationsformer.

Hvad er kærlighed ?

Det åbne hjerte og dets udfordringer.

Følelser - hvordan forholder vi os til dem og hvordan håndterer vi dem?

Kommunikation – tør du være åben og ærlig?