Love Lab

NYHED: Love Lab holder foredrag og workshop, samt deltager i en paneldebat om Sex & Kærlighed på Stockholm Tantrafestival d. 5 maj 2019
Love Lab er en række aften arrangementer, hvor vi skaber et trygt space for samtale og refleksion om alt det der har med kærlighed og relationer at gøre. 


Emner kunne være:

Parforholdet som udviklingsvej.

Bevidst seksualitet.

Anderledes relationsformer.

Hvad er kærlighed ?

Det åbne hjerte og dets udfordringer.

Følelser - hvordan forholder vi os til dem og hvordan håndterer vi dem?

Kommunikation – tør du være åben og ærlig?

Image

Kort om aftenens spaceholdere:
Timiann Melissa Olsen er parterapeut og coach, bl.a. uddannet indenfor Imago og har over 20 års erfaring med at facilitere meditationsgrupper, shamanistiske cirkler, kvindegrupper, undervisning og terapi. Timianns store passion er transformerende relationer, bevidstgørende seksualitet og genskabelsen af balancen mellem den feminine og maskuline kraft i sin højeste og reneste potens.

Hun er gift med Roar Skau Olsen som er lyddesigner og medstifter af Wildersgade Filmhus, entrepreneur og en fri sjæl. Roars nysgerrige sind er altid undersøgende og det at tænke ud af boksen har han formået at gøre til en livsstil. Roar deler Timiann’s shamanistiske baggrund og har også en dyb passion for det bevidste parforhold og mænd og kvinders polaritet.

Timiann og Roar har dannet par i 23 år og har gjort sig mange erfaringer i forskellige måder at være par på.