Reiki

Reiki betyder universel Livskraft energi.

Jeg mener at det mest naturlige ville være, hvis alle mennesker havde fuld adgang til og forstod hvordan de kunne bruge denne energi. Reiki uddannelsen består traditionelt set af 3 trin, men i min linie var der 4.

Reiki 1 – Healing ved håndspålæggelse
Reiki 2 – Fjernhealing
Reiki 3a – Psycic Surgery
Reiki 3 – Reiki Master

Der er nemlig en mulighed for at få indvielsen i mastersymbolerne UDEN at blive Reiki Master og derved forpligte sig til at give det videre. Dette har til formål at øge energiniveauet yderligere og på dette trin lærer man en teknik som hedder Psycic Surgery, som er en effektiv måde at fjerne energetiske blokeringer i kroppen på. Det er en lidt mere shamanistisk måde at arbejde på end den traditionelle håndspålæggelse, men man anvender stadig symbolerne og energien.

For mig var Reiki for alvor starten på en lang rejse ind i healing, spirituel forståelse, personlig udvikling mm
Reiki er et smukt og kraftfuldt redskab, men for mig er det ikke endemålet. Jeg ser Reiki som en god solid basis uddannelse, hvor man får renset sit system, arbejder med sig selv, får en gedigen forståelse af etik og moral omkring det at heale andre, får gradvist skruet op for energien, og lært hvordan man skal undgå at dræne sig selv for energi og tage andres ting på sig selv.

Jeg vidste at jeg skulle lære Reiki i 6 år, før jeg endeligt mødte min lærer. Jeg anser det som meget vigtigt at man vælger sin lærer med omhu. Selvom alle seriøse Reiki Mastere underviser i de samme teknikker og bruger de samme indvielsesmetoder, så er det ret forskelligt, hvilket fokus man har som Reiki Master og som elev. Jeg beder altid mine elever om at mærke godt efter, om det er mig de skal lære fra og lader det også være åbent at man altid kan skifte lærer undervejs. Det handler om at mærke efter i sig selv og vælge det som tjener en allerbedst.

Jeg har været Reiki Master i 15 år og for mig var det største ved Reiki rejsen alle indvielserne, som hver især var en dyb rejse ind i nyt og ukendt land og samtidigt var som at komme hjem, jeg begyndte at huske ting, og opdagede hele den enorme parallelle virkelighed, som vi kalder den indre verden og det åbnede for en større forståelse for en masse sammenhænge, som jeg ikke før havde kunnet finde hoved og hale i. Derfor ligger mit fokus meget på den åndelige udvikling hos mine elever, at hjælpe dem med at huske og blive fortrolige med energien og jeg tillægger indvielserne stor betydelse.

Reiki 1  PRIS: 2000 kr.

Reiki 3a Psycic Surgery   PRIS: 3000 kr.

Reiki 2   PRIS: 2500 kr.

Kurser afholdes efter forespørgsel.