Sacred Body Awakening – Ceremoni for Kvinder

Føler du dig kaldet til at fordybe dig i den Feminine Kraft gennem en powerfuld ceremoni med Massage, Meditation, Bøn, Indre fordybelse og et lille drys magi?

Formålet med Sacred Body Awakening er at åbne for forbindelsen mellem livmoder og hjerte og forene disse med sjælen, så kvinden kommer i fuld kontakt med sin sande essens. Det skaber fred og frihed i kroppen, åbner for nydelse og livsenergi og skærper kontakten til det guddommelige. Dette gøres ved hjælp af et gammelt tempelritual, hvor vi arbejder med Den Guddommelige Feminine Kraft i meditation, bøn og massage. Man arbejder sammen 3 og 3. To kvinder udfører ritualet og en tager imod.

Det kræver mod og dedikation, for vi skal lægge alle masker og turde være helt nøgne og sårbare overfor os selv og vores søstre, både i overført betydning og bogstaveligt talt. Du vil give og modtage berøring, du vil holde og blive holdt, du vil gennemstrømmes og lade dig føre, du vil bede, grine og græde og genindtage din krop, som er din fantastiske, unikke form i det fysiske.

Dette bliver en dag med dyb ceremoni, hvor du både giver og tager imod, men hvor hovedfokus ligger på den indre proces med at forbinde sig med den store feminine kraft, hjerte, og livmoder for at vende tilbage til uskylden, renheden, sårbarheden og for at vågne op i vores autentiske, sensuelle, feminine styrke.

Timiann Melissa Olsen er parterapeut/kærlighedscoach, healer og workshop facilitator og har over 20 års erfaring med at facilitere meditationsgrupper, shamanistiske cirkler, kvindegrupper, undervisning og terapi.

Timianns store passion er transformerende relationer, bevidstgørende seksualitet og genskabelsen af balancen mellem den feminine og maskuline kraft i sin højeste og reneste potens.

Det er fra Anaiya Sophia at Timiann har lært Sacred Body Awakening.
Anaiya Sophia bor i Syd Frankrig, og underviser i mysterierne omkring Maria Magdalena.

Hvornår:
Fredag d. 20. marts i Kbh kl 9 - 16
Pris: 1200,-

eller

Lørdag d. 9. maj i Århus kl 10 - 17
Pris: 1200,- 

Tilmelding sker til timiann@timiann.com