Sacred Body Awakening – Kursus for Kvinder

Dette forløb (kun for kvinder) er for dig, som ønsker at blive indviet i nogle gamle tempelritualer og som ønsker at heale og blive healet i dette felt.

Hvis dette arbejde er for dig, vil du føle dig kaldet. Noget i dig vil ønske at vågne og huske.

Det kræver mod og dedikation, for vi skal lægge alle masker og turde være helt nøgne og sårbare overfor os selv og vores søstre, både i overført betydning og bogstaveligt talt. Du vil give og modtage berøring, du vil holde og blive holdt, du vil gennemstrømmes og lade dig føre, du vil bede, grine og græde og genindtage din krop, som er din fantastiske, unikke form i det fysiske. Det bliver sårbart, vildt, smukt, rørende og noget så befriende.

Sacred Body Awakening er en stærk indvielse i nogle af templets hellige ritualer, som har til formål at hele og frigøre kroppen, for traumer, gammel hukommelse, kollektiv smerte, frygt, undertrykkelse og slægters åg. Formålet er at åbne for forbindelsen mellem livmoder og hjerte og forene disse med sjælen, så kvinden kommer i fuld kontakt med sin sande essens.  Det skaber fred og frihed i kroppen, åbner for nydelse og livsenergi og skærper kontakten til det guddommelige. Ved hjælp af denne gamle visdom, bringes kvinden i kontakt med de tempelkoder som er indlejret i hendes krop. Denne indvielse er en helkrops proces som genopliver ​​den hellige kunst, den mystiske feminine måde, at tillade de hellige moder-energier at strømme ekstatisk igennem hende, til gavn for dem hun healer.

I dette arbejde vender vi tilbage til uskylden, renheden, sårbarheden, for at vågne op i vores autentiske, sensuelle, feminine styrke.

Udover at modtage dyb healing selv, vil du efter du har gennemført dette kursus, være i stand til at give denne form for healing videre. Du vil modtage en velsignelse af dit fortsatte arbejde med energien i form af en Sacred Body Awakening Transmission.

Timiann Melissa Olsen er parterapeut/kærlighedscoach, healer og workshop facilitator og har over 20 års erfaring med at facilitere meditationsgrupper, shamanistiske cirkler, kvindegrupper, undervisning og terapi. Timianns store passion er transformerende relationer, bevidstgørende seksualitet og genskabelsen af balancen mellem den feminine og maskuline kraft i sin højeste og reneste potens.

Hun har har fulgt tre kvindelige lærere, som har åbnet denne gamle visdom i hendes system. Rashmi Khilnani, som har indviet hende i gammel egyptisk visdom. Sofia Sundari, som har åbnet hende for den tantriske visdom og Anaiya Sophia i Syd Frankrig, som har indviet hende i nogle af mysterierne omkring Maria Magdalena’s lære. Det er fra Anaiya Sophia at Timiann har lært Sacred Body Awakening.</span

Intensivt dybtgående forløb i København.

Dette får du:
Du bliver en del af et kvindefælleskab, en cirkel af søstre, som vil gå vejen sammen med dig, som vil holde og støtte dig og tage i mod dig præcis som du er.
23 timers undervisning, med god plads til din egen proces.
Invitation til en lukket facebook gruppe, hvor det er muligt at dele mellem gangene.
Forslag til hjemmearbejde eller fokus mellem gangene.

Pris 3600,- kan deles op i rater.
Kun 12 pladser - ansøg om optagelse, ved at ringe til
Timiann på 53771668 eller sende en mail på timiann@timiann.com

Datoer:
Torsdag d. 25 okt kl 18.30 - 22.30
Torsdag d. 8 nov kl 18.30 - 22.3
Torsdag d. 22 nov kl 18.30 - 22.30
Lørdag d. 24 nov kl 10 - 17
Torsdag d. 6 dec kl 18.30 - 22.30