Timiann Special

Individuelt tilpasset healing

Nogle gange går livet i hårdknude og vi kan føle det, som om vi er en mus i en spand vand, som kæmper for at holde næsen oven vande.  Eller vi kan føle det, som smør der er blevet skrabet ud over et alt for stort stykke brød. Det kan føles som om vi bare er en skygge af den vi i virkeligheden er, og at det er svært at få samlet sig selv igen.

Hvis du har det sådan, så kan det være, at du har brug for en Timiann Special.

Ofte har jeg en klient i et forløb over 3 - 6 gange og så er de selvkørende igen. Nogle vender dog tilbage med halve til hele års mellemrum for at, som de selv siger det, få en lille dosis “Timiann”.  Derfor har jeg valgt at kalde mine sessions for Timiann Special i mangel på bedre.

Det er utroligt svært at beskrive, hvad det egentlig er jeg kan tilbyde dig. Jeg arbejder meget intuitivt og trækker frit på alle de mange redskaber jeg har.

Mit arbejde tager udgangspunkt i mine erfaringer og uddannelser i Huna teachings (Hawaiiansk Shamanisme), Reiki Energy Mastery, Theta Healing, Sjælssang, Sacred Body Awakening, Womb wisdom, Tantra, Bevidst sexualitet, Golden Grid System, Imago Relationsterapi og Coaching.

Men også i høj grad i det healingssystem som jeg har kanaliseret sammen med Signe S. C. Rosenweis, som vi kalder Essens Healing©, hvor vi går ind og omkoder de tankeformer, overbevisninger, indkodninger, pagter og kontrakter, genetiske ubalancer, kollektive ubalancer og meget mere som vi alle bærer rundt på i forskellige former.

Jeg er god til at skabe et trygt rum, hvor healing og transformation kan ske. Jeg bruger mit klarsyn til at observere og afkode energetiske, psykologiske og fysiske sammenhænge hos mine klienter og bruger min spirituelle indsigt til at guide dem igennem de dybtgående og healende processer.

Jeg giver helst sessions på telefon, da mit klarsyn er mest effektiv på den måde og jeg lover at du vil føle energien lige så meget.

SKYPE 60 min - PRIS: 850 kr. eller 3x for 2100 kr.

SKYPE 90 min - PRIS: 1250 kr. eller 3x for 3300 kr.

FYSISK 60 min - 1250 kr. eller 3x for 3300 kr.

FYSISK 90 min - 1650 kr. eller 3x for 4400 kr.