Transformerende Dans

Ved hjælp af et stort healingsfelt, som vi har åbnet inden workshoppen, der arbejder individuelt med hver enkelt deltagers proces, arbejder vi med at transformere alt det, der holder os tilbage og ikke tillader os, at mærke os selv og stråle og være i kontakt med vores sjæl.

Vi arbejder bevidst med healingsfeltet, vi sætter indstrømninger i gang der forener krop og sjæl og tilbyder en energetisk opgradering, som hæver vores vibrationsniveau permanent. Det er en proces der transformerer så vi kan være helt tilstede i vores liv, guidet af vores sjæls højere bevidsthed og med fuld kontakt til vores livsglæde og kreative skaberkraft.

Indimellem dansesekvenserne og bevægelsesøvelserne og meditationerne, arbejder vi med at omkode tankeformer, der blokerer for den transformation vi står midt i. Tankeform healing er et healingssystem vi har fået kanaliseret ned, som går fantastisk i spænd med vores transformerende dans.

Vi åbner kroppen for mere liv, mere dig, mere nydelse, mere guddommelig kontakt. Vi forholder os til kroppen som ankeret i livet, hvor alt strømmer igennem. Vi arbejder med at mærke os selv, og derigennem komme i kontakt med alt andet.

Læs mere: HER

Image